Meg-Oldás Egyesület

Az Egyesület célja:

Célunk, hogy az emberek tudatosan, felelősségvállalással minél nagyobb szabadságban valósítsák meg életük feladatait, miközben békében és összhangban élnek a világgal és a többi létezővel. Ennek érdekében célunk a személyre szabott támogatás nyújtása egyéneknek, csoportoknak abban, hogy hatékonyabban és tudatosabban vállalják azokat a szerepeket, amelyek elősegítik az egyéni boldogságot és azt, hogy hasznos tagjai legyenek a társadalomnak, az emberiségnek. Az Egyesület ezért képzéseket, közösségteremtő és közösségmegtartó eseményeket szervez földrajzi, területi, korhatár és nemzetiségi korlátozás nélkül minden érdeklődő és változni, fejlődni akaró számára.

Az Egyesület tevékenysége:

Az Egyesület a céljai előmozdítása érdekében a székhelyén, a tagjai székhelyén, telephelyén, fióktelepén és különböző saját és mások által szervezett eseményeken, rendezvényeken ismeretterjesztő, segítő, támogató, fejlesztő, oktató és fizikai közérzetet javító tevékenységeket végez. Az Egyesület tagjai igény és lehetőségek függvényében olyan személyeknek is nyújt támogatást, akik nem képesek saját lakóhelyük elhagyására.

Az Egyesület a tevékenységét a tagok tevékenységén keresztül és közös megvalósításban nyújtja több helyszínen, egyre növekvő számban rendszeres időközönként, hogy ezzel is előmozdítsa azt, hogy minél szélesebb körben tudjon támogatást nyújtani az embereknek saját életük felelős, tudatos irányításához.

Az Egyesület a tevékenységéhez kapcsolódó szolgáltatásokat egyéneknek, ad-hoc jelleggel szerveződő vagy állandósult csoportoknak, szervezeteknek, illetve szervezeti egységeknek egyaránt kínálja és nyújtja.

Küldetésünk:

Működő technikákkal, egyéni és csoportos képzésekkel, személyre szabott gondoskodással támogatjuk az emberek testi-mentális-lelki egyensúlyának megőrzését, visszaállítását és személyes fejlődését.